- Wow vilken middag, o allt hade jag gjort ;-)



Ehh, bortsett från den färdiga fetaosten, pimentofyllda oliverna, oljan o vinägern, fiskade och inoljade tonfisken, uppodlade salladen, rödlöken, mangon, nätmelonen, kvisttomaterna, gurkan, isbergssalladen och kruksalladen.baguetterna, som nån stackare på nåt bageri bakat, fast med smarrigt laktosfritt vitlökssmör satt inte heller fel... Åsså den smaskiga efterrätten med den laktosfria underbara kladdkakan, från Frödinge...hmmm, smaskiga o feta laktosfria vispgrädden... men allt det andra, det har jag visst gjort, eller nåt ;-)

Gott var det ivf och fiser gör jag hejvilt trots riktig fetaost och laktosfria produkter, min mage struntar i alla regler och trotsar laktastabletterna också, men sånt kan man skita i en dag som denna för att svulla i sig en massa gotta gör ingen litentanta ont!

Hoppas er middag var smaskig också och kanske delar ni min fisorgie, för visst finns det en viss tjusning i själva gasandet också, om man är hemma och enbart stör sin egen familj dvs ? Jag skäms inte ofta, bara när döttrars älsk är med eller nån granne kanhända, annars lever jag ut min störning fullt ut och ser mest till att ha bra lektyr på muggen, what else is there to do liksom?
1 mamma:

skriven

Tack för den goda måltiden igår, det var jättegott alltsamman. Synd att din mage ändå inte var riktigt nöjd.

Kram

2 Thalina:

skriven

Hahahaha filmen var rolig och visst händer det att man släpper väder men helst när jag är ensam.Ha det så gott kram Thalina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: