- Saker som görs istället för städning!

Just nu fastnade jag på en massa youtubeklipp med en jädrigt intressant person, Pat Condell. Han är vass, rapp och först var jag helt övertygad om att jag hamnat "fel"... är ju tämligen feg innerst inne, men efter en massa sökande på nätet känner jag att jag med glädje kan rekommendera denne man.

Han slaktar religion efter religion, hejdlöst och hänsynslöst, men hela tiden får man en aha-känsla....
-Han har ju en viss poäng, vi är rädda, vi är kuvade, vi är lurade...punkt!

Här kommer ett ganska neutralt klipp från youtube, finns som sagt var massor, och till skillnad från det första jag såg känns det här lite mindre rasistiskt, vilket är väldigt intressant då det ju är själva kärnan i allt.. Han kommeterar saker som att man faktiskt inte får kritisera islam tex, trots deras extrema lagar och förordningar... (här gled jag iväg lite...)


Som sagt var, här kommer Pat Condell och Take a cruise, Tom!





Om själva Pat Condell finns många olika uppfattningar, självklart lockar han de korttänkta regelrätta rasisterna, konstigt vore väl annat, men om man tar sig tid och faktiskt lyssnar så hör man ju att han gör sina egna analyser. Det handlar inte om så enkla saker som att bara såga muslimer, hänga ut kristna eller fördumma folket utan han ger ivf mig lite andra perspektiv när det handlar om ganska svåra ämnen! ( Och jo, jag är medveten om att han är en komiker, den kombinationen är alltid som bäst för mig! )

Ok, jag har väl avslöjat att han hittat ett till fan i mig nu, men det är ok, allt som får mig att tänka steget längre, behöver inte alls innebära att jag tycker exakt likadant men det startar nya processer i min lilla hjärna, sånt är bra!

Här har ni hans egen hemsida också, annars är det bara att tuta o köra och youtube-söka, det finns massor att se och lyssna på, själv måste jag väl återgå till den sk städningen....suck....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: