- Nolia, avbockat!

Nu har vi gjort årets Nolia, varmt men inte olidligt... Underbara kaniner som vi kollade först, inga bilder förstås men jag körde liksom less is more i dag, åkte iväg i bara linne o kjol, nytt för mig men jädrigt behagligt!

En favoritsort är ju förstås Belgisk jättekanin


Den här bilden har jag lånat från aftonbladet, nästan 10 kg Bamse :-)
Lite mer att gosa med än lilla hamstertanten kan man säga...


Sen fanns det också nån form av nakenkatt, var inte framme och läste på skyltarna och jo, jag kan ha missuppfattat allt men de var då otroligt lik dessa här två, av rasen Sphynx, brukar ju heta att de ska vara rätta sorten för oss allergiker men jag är tveksam... Sen måste jag ju säga att jag finner rasen både ful och ...hmmm, för fjollig för mig själv haha!

 Brr, ser det inte lite kallt ut ändå?


Hela målet med Nolia var ju, som alltid, att provsmaka mig kräkmätt men nää, det är banne mig inte lätt att hitta av nåt smarrigt som är laktosfritt, blev mycket tittande och dräglande över lyxiga tunnbrödsrullar med lax, eller varför inte med räkor?

Langos med cremé fraiche och rom är också en favorit, hur smaskigt som helst, vi fick dock nöja oss med en vanlig varm korv med bröd och en packe tunnbröd att ta hem, här har dock ägg kokats och snart vankas det smarriga tunnbrödsrullar trots allt, kanske inte lika tjusiga men med räkor kan väl inget gå snett?

24 grader envisas termometern på att visa, ska nog trotsa mig själv och käka ute på balkongen för  lite fest kan det väl ändå få vara en dag som denna? ;-)

1 enoskrivenframtid:

skriven

När jag skulle köpa katt tittade jag på nakenkatten bara för att jag har astma, men tanken kändes inte så lockande. Gjorde ett pricktest som inte visade något mot katt, så tillslut fick det bli en norsk skogskatt! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: