- Men så vidrigt..... :-(

Först o främst ska jag väl erkänna att just den här bloggerskan, Natascha Peyre, kanske inte tillhör de allra skarpaste besticken i lådan, ej heller delar vi väl några intressen, men jag passerar där lite nu o då bara för att.... kanske på samma sätt som jag förut tittade in hos Blondinen Rosing, jag vet inte....

Men erkänn att visdomar lik den här lockar till mer läsning?

"Hej på er, har inte så mycket att berätta från idag.
Förutom att jag gjort massvis med ärende och solade solarium(bara på kroppen) så hann jag färga håret, hade en förfärlig utväxt.
Vuxenpoäng till mig som gick till den andra Britney konserten med överdriven utväxt samt osminkad. Jag är fåfäng men ibland kan jag skita i sånt. :)

På tal om något helt annat, så ville jag fråga er vad ni tycker om planerat kejsarsnitt, när man ska ha barn.
Hade en sån diskussion och många verkar tycka att man ska föda den naturliga vägen och menar lite som att det skulle vara moraliskt fel att göra det.
Själv tycker jag det är ett självklart val om man vill, varför ligga och föda i över 20timmar när man kan göra det smidigare.
Vad tycker ni om detta?
Puss "


eeeeh....

Men, för att återgå till det vidriga, håll i hatten, hoppas ni har ätit erat lördagsgodis och att ni inte är bakis efter fredagen, det här toppar äcklo-listan hittills för mig och ja, om vi säger såhär, går inte så mycket choklad hemma hos mig ikväll och ostkrokarna lär ligga orörda ett bra tag till..... förutom särbot då, han smaskar i sig Chpklad Tryffel så det står härliga till, ni vet vad jag menar va? De där smöriga, smetiga, bruna smått toppiga chokladsmetiga.... sakerna.... uuuurk kan jag bara säga i mitt nuvarande tillstånd.....

Så, varsågoda och njut, tack till Frk Peyre för ditt tips, antar att det är så man håller formen ? ;-)


1 huvudbrydd:

skriven

Jag ser mig själv som en person som klarar av de mest äckliga situationer utan att reagera, men det här var bland det jävligaste jag sett. Fy Fan...på ren svenska! Vilken tur att middagen är överstökad och lördagsgodiset är slut. Men jag kan garantera att min burk med keso kommer att hamna i soporna nu. Tack för att du delade med dig :)

2 Cilla:

skriven

urk va äckligt, tur jag inte har en berömd eller populär blogg så jag måste skriva sånt strunt eller visa sådana bilder. tur att jag bara är jag. hoppas du får en mysig måndag och att du börjar äta igen. kramisar

3 Majsan47:

skriven

Usch så vidrigt! Vilken jättefin blogg du har!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: