- Ja må jag leva....

Om en sisådär 21 dagar, på en höft eller två, så blir en viss litentanta 41 år gammal.....
Har hittat en perfekt present till mig hemma hos Ingela som jag skulle kunna tänkas
bli lite gladare av, eller kanske fräschare inuti  ivf ;-) ?



Vill du också titta lite närmre på dessa här skönheterna så klicka bara på
bilden så hamnar du på Roliga prylar, där finns en hel del smått och gott!

De här går loss på 99:- + frakt,
inte så farligt med tanke på att
man härmed får tillgång till:

"Den uråldriga kinesiska läkekonsten vid namn reflexologi menar att vissa delar av foten har en motsvarande del i resten av kroppen. Det sägs att om man applicerar tryck på rätt punkt så kan du minska stress och spänningar i denna motsvarande del av kroppen."


1 Ingela:

skriven

Hihi, ja vad roligt att du gillade strumporna. Har faktiskt beställt mig ett par egna. Gillar sånt där udda, dessutom älskar jag fotmassage :P



Hästen hade blivit vanskött, och fått skador. (Därav den akuta situationen i går) Men hon mår bra och vi ska ha kvar henne nu. För man har ju liksom tappat tilliten till folk. Usch! Det är så trist alltså. Men man lär sig så länge man lever.



Tack för länkningen, tipsa om du har nåt kul så ska jag länka tillbax ;)



Ha en toppen dag!



Kraam

2 Lina:

skriven

ja fy faan va dålig jag är! Inte kan jag låta bli att plocka leksaker, duka osv...kvinnan måste alltid vara i rörese. Eller typ så ja.



Jag misstänker nästan att det är magsår. Det skulle inte förvåna mig ett skit om vi säger så. Här hemma så är jag ju både kvinnan och mannen i förhållandet och han jag är gift med bara lajjar och har kul. suck Kanske dags att ta sig i kragen?

3 Suss:

skriven

Köpte såna strumpor till min nästansyster när jag var i Kina. Hon hade dock för små fötter, så hon blev bra på fel ställen när hon använde dem. Kul var det i alla fall och ett gott skratt förlänger livet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: