- Ingen bagare här inte!

Jag står där och låssasjobbar i en ganska så rörig värld
rörigt blir det då inte jag får ordning på saker och ting i min
arma skalle....



Det är för många sorter, för många namn och för
likasamma utseende på alldeles för vansinnigt
många ena bröd....



Jag trycker hejvilt på vår ugn och vips är in-
ställningen borta, fram kommer en endaste
bokstav, idag var tydligen bokstaven på modet
A, inte tusan vet vår ugn hur man bakar A inte?!?!



Det ska spritsas vitt och klet och smet över
vissa, en del ska pudras lite fint m florsocker...
Inte har jag nån koll på vilken som ska ha
vad då, eller vänta, det är ju just DET jag har
kvar i mitt hålrum kallat hjärna! :-)



Men sen är det tomater, oliver, grovt och en
gnutta lantligt, hur ser jag skillnad på det?!




För jag menar, en kanske-oliv som visar sig
vara en valnöt, det kan göra en ganska STOR
skillnad för en som inte tål nötter..... Jag vill
gärna inte vara den som skickar kunderna
direkt till akuten inte....

Huvva, måste bara få säga att det banne mig
är lättare att slita med kroppen än att få skallen
igång igen, fick jag rensa bort alla mediciner ur
min degiga skalle skulle jag vara den första att
göra det, men jag lär väl ta det den svåra vägen
istället.....

Tids nog sitter de där ynka 36 (eller var det 32?)
sorterna som en smäck....
kanske....
1 Lina:

skriven

ha ha ha, fy fan! Det var inte bara några.

Får du äta hur mycket du vill? eller kanske bara provsmaka..slicka lite på dem? Jag blev sjuhelvetiskt sockersugen nu...=/

2 mamma:

skriven

Jag förstår att det inte är så lätt med alla dessa nymodigheter brödet ska fyllas med allt möjligt och wienerbröden ska ha både sylt, choklad o vanilj. Men brödet blir gott då det är färdigt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: