- Valborg för oss välartade gamlingar...



Med lördagens orgie i rom kvar i smaklökarna kan jag bara konstatera att i år, i år blir det ännu en nykter Valborg... Antagligen är jag naiv, eller väldigt lyckosam som morsa då jag faktiskt inte är ett dyft orolig inför kommande Valborg... Trots alla artiklar i tidningarna om hur ungdomarna SKA supa och hur ungdomarna super osv.... Känner mig dubbelsäker för den delen då dottern både är sjuk, lillrompan är snörvlig, och pank, hehe!

Kanske kan man slita med henne till Campus ändå? Fast jag har en inbyggd motvilja mot såna här tillställningar, nånstans mitt i allt rynkigt och hängigt minns jag ju ändå våra Valborgs-partyn, vilken 40-taggare gör inte det? då det alltid blev nåt uppträde, nån kille som lackade ur och minst en tjej som föll i hysterisk gråt... (inte jag, nänä, jag har alltid haft full koll på både alkoholintag och temperament, fast kanske inte samtidigt eller just då..)

Nä, partytiderna kring Valborg är långt borta, över, finito, den här helgen ska firas med absolut ingenting, en extra Pepsi och kanske inhandlar jag mig en citron och får tummen ur och fixar lite is (världens godaste kombination btw!) för att sen kliva upp vid 6-snåret dagen efter då svågern kommer farandes från landet i väster! Såååå synd att jag inte börjat köra bil än så särbot måste köra och hämta dock, eller?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: