- Tävla och vinn ett bokpaket!





Glimra bokförlag har just nu en tävling där du
kan vinna ett underbart bokpaket med titlar som:
Grattis! en bok om dig och ditt liv ,
Gravid, Liten blir stor , Omtankar .

Dessa böcker är s.k "ifyllnadsböcker"  där du själv
väljer vad du vill ska stå till mottagaren..
mer genomtänkt present är svårt att hitta!

Bokpaketet består av hela 8 titlar och
tävlingen pågår mellan
den 28 april och den 12 maj!


Vill du vara med och tävla gå till


(klicka på bilden)





1 Lindis:

skriven

Kul =) Kanske man ska tävla då =) kram

2 Anna:

skriven

Haha!

Och du påstår att du inte kan få till bra kommentarer...!! Att läsa dina kommentarer är nästan som att höra mitt x... asg

Och det är menat som en komplimang, för jag har inga "hard feelings" gentemot honom och jag tycker det är lika kul varje gång det dimper in en kommentar från dej! Du har en enorm självinsikt och självdistans. :)

Nu ska jag munhuggas lite med dej och få dej att fundera lite... ;)

Du MÅSTE inte svara, utan det gör du om du VILL... ;)

Varför ser författarna "frälsta" ut i dina ögon, varför ser du dom som något slags "hot", i stället för människor med ro i kroppen... Personer med ett inre lugn.. :) Människor med fel och brister som lärt sej ett sätt att ta ansvar för sej och sitt och låter andra göra detsamma... ;)

Kan det vara så att det egentligen inte har NÅGOT med dom, och deras sätt att se ut på, att göra överhuvudtaget, utan att det istället handlar om DINA rädslor..??

Om dom "är frälsta" så innebär ju det att jag också blivit det... Vilket jag nog på något sätt kanske blivit, även om jag varken tror på gud eller går i kyrkan, eller rättare sagt, så tog jag tidigt en stort kliv BORT FRÅN kyrkan...(I stället trillade min peng ner när jag stod och diskade...) Jag tycker att VAD/VEM man väljer att tro på är upp till var och en, så länge man inte gör sej själv eller någon annan illa och jag skulle aldrig tala om för någon att dom BORDE eller MÅSTE göra som jag, utan det jag säger är att DET HÄR HJÄLPTE MEJ... TESTA om du själv vill. Funkar det inte, skit i det eller försök en gång till.. :)

Det JAG valt att tro på är på "mej och mitt" och på en "högre makt" (vilket kan vara precis vad f*n som helst. Jag har inte ens någon bild av vad en högre makt kan vara.. För mej är en högre makt inte något religiöst väsen och vi får inte heller använda en högre makt till att vara våran "syndabock", och på så sätt frånsäga oss ansvaret för våra egna handlingar. Dom får vi ta hand om själva. Men sån't som INTE är våran skyldighet att ta ansvar för, sån't som inte är vårt fel och sån't som ligger utanför vad vi kan "styra över" låter jag någon annan, dvs den högre makten (gubben i månen eller vem det nu än må vara) ta hand om... Sedan så är jag fast övertygad om och tror på att "leva som man lär", dvs att kroppen GÖR det munnen SÄGER att den vill åstadkomma... :) Jag säger inte att jag alltid lyckas, men det är då jag måste ta ett steg tillbaka och ta en titt på mej själv så där lite "från ovan" för att bena ut vad SOM ÄR eller INTE ÄR mitt fel. Ingen kan ju någonsin bli perfekt och det är inte heller meningen, men vi kan lära oss att se våra egna felaktiga mönster, ta ansvar för det vi är skyldiga till (och låta andra ta ansvar för sitt) och på så sätt acceptera dom vi "är" och långsamt börja "omprogrammera" oss själva att få slut på det jag kallar "mitt inre kaos"... Konflikterna försvinner inte, men man lär sej hantera dom på ett sätt som gör att man inte blir som ett getingbo inuti... :)

Ja, jag vet!! Snurrigt!! ;) Men det är därför jag tipsar om böckerna, för dom ger många exempel som gör att man både kan skratta och gråta över situationer man känner igen och kan relatera till.



Kram på dej och ha en underbar valborgsmässoafton.

Här är det stekhett och man skulle nästan kunna tro att det är mitt i industrisemestern... :)

3 Anna:

skriven

...och det där var nog för övrig den LÄÄÄÄÄÄNGSTA kommentaren jag NÅGONSIN skrivit... *asg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: