- Sveriges mest roliga komiker?!

Ok, jag är kräsen, som tusan, när det kommer till humor också, måste jag erkänna...Är väl Jungfrun i mig som spökar där också kanske...? Håller inte med på många punkter på listan Expressens läsare har valt fram, att tex Petra Mede skulle vara roligast måste vara ett skämt, eller hur?

Roligaste kvinnorna:                         
Petra Mede, 16 %
Babben Larsson, 15 %
Sissela Kyle, 14 %
Carina Berg, 8 %
Nour el Refai, 7 %
Suzanne Reuter, 7 %
Mia Skäringer, 7 %

Maria Lundqvist, 5%
Annika Lantz, 4 %
Christine Meltzer, 4%

(av de uppräknade är bara Susanne och Mia roliga, Mia Skäringer är hjärtlig, underbar och jag saknar hennes blogg så jag kan bli tokig....)

Roligaste männen:
Björn Gustafsson, 20 %
Johan Glans, 19 %
Robert Gustafsson, 19 %
Morgan Alling, 6 %
Soran Ismail, 6 %
Magnus Betnér, 6 %
Henrik Dorsin, 4 %
David Batra, 3 %
Peter Apelgren, 2 %
David Hellenius, 2 %

Bland killarna gick det ivf lite bättre, utifrån vad jag tycker alltså, och Björn är ju helt ok, Johan Glans har jag gillat länge, Robert är ju alltid bra o Mållgan är bara för gooooo! Däremot är jag mer tveksam till Soran och Henrik Dorsin, nja, inte riktigt nåt för mig och Peter Apelgren och David Hellenius är väl bra mycket roligare än de ynka 2 % de fick????

Nå ja, så länge jag har tillgång till Bill Bailey och Eddy Izzard på nätet är jag nöjd, där kan jag ju altid få min dagliga fix och sen gäller det bara att byta kanal fort som tusan direkt Petra Mede är i krokarna...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: