- Sitter och spånar kring livsval

Hur har ni det, har ni gjort några avgörande livsval eller glider ni bara med i händelser och skeenden? Jag skulle så gärna vilja tro att jag gjort egna val i livet, att jag styrt upp hur jag vill leva och varför, haft en tanke bakom mina beslut och en tanke bakom saker jag valt bort men i takt med att man blir äldre ju mindre märker jag att jag själv bestämt vad jag vill...

Jag har bevisligen köpt mig ett hus, det var ett stort och ganska avgörande beslut, men nu blev det ju som det blev med hela den affären och av huset finns bara minnen kvar.... och lån, givetvis! Där hade jag en tanke, tror jag ivf, vet att det fanns en ambition att försöka på riktigt trots att jag såhär i efterhand ju vet att jag visste om att det aldrig nånsin skulle kunna bli något bra av det hela..

Jag har flyttat runt en hel massa, eller vi förstås, jag och dottern, men om jag varit spiksäker över mina val så hade vi väl stannat någonstans på vägen kan man tycka. Snart väntar nionde flytten, inte lika lockande kan jag dock säga, nu pratar vi återigen saker man måste göra

Självklart valde jag också att bli mamma, något mer definitivt och för alltid och totalt hängivet beslut och livsval kan man nog inte göra. Man kan ju inte kliva av hela mammeriet och ångra sig sen, män däremot...där ser jag en mycket längre ångervecka.... Mycket kan man kalla mig men flexibel, samarbetsvillig, medlare är väl kanske inte något av de första orden som ploppar upp först i min skalle... Kan själv däremot, det är nog mer litentanta i ett nötskal!

Vad har du gjort för avgörande livsval?


Googlade lite på just livsval.... minst sagt blandad konfekt som dyker upp!

Ångrar mitt livsval

Livsval får många att skärma av
Isabelle lever det liv hon vill leva
Livs val
Utan barn - ett nytt sätt att leva
Gruppen misstänks för brott













1 Junitjej:

skriven

Tack för din långa kommentar!! Kul att läsa din tanke om tidningar.

2 *jeanette*:

skriven

Det där med KAN SJÄLV är ju klockrent i både positiv och negativ anda... Känns ofta som om man har de orden tatuerade i pannan.

3 Erika:

skriven

Ett livsval jag gjort var ju att säga upp mig från min dödssäkra anställning i staaan å flytta till byn m mannen i mitt liv! :)

4 virpi:

skriven

Oj...massor!!

Jag vill känna möjligheter hela tiden:)

Skulle jag skriva allt så hade det inte fått plats.haha

Kram på dig!//Virpi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: