- På tal om de här unga morsorna

Satt just och läste ett väldigt bra svar av mamma Jasmine i bloggen Jolines Blogg. Givetvis hade hon fått en sur, snipig och allmänt grisig kommentar av ännu en anonym läsare angående hennes separation från Jolines pappa!

Svaret är bra, genomtänkt och ger mig en ordentlig knäpp på näsan, inte tusan måste man vara omogen bara för att mamman är några år yngre än just normen, som hon själv kallar det :-)

Way to go Jasmine, det här fixar ni, du o pappan, en dag i taget, ibland ett steg i taget, men som gammal morsa kan jag inte komma och säga att en separation är mindre berättigad bara för att du råkar vara en ung version av mig, spm f.ö separerade från min dotters pappa 9 månader efter hennes födelse, hela 23 år gammal!



1 Anna:

skriven

Det där ska jag läsa i morgon när jag hinner..

...och vet du vad, min lilla tant... ;)

Jag tycker den där Peter PC Carlsson skulle kikat in hos dej, för är det någon som har huvudet på skaft och är empatisk så det skvätter om det, så är det DU!!

Bamsekram!!

2 kristina:

skriven

Tusen tack för din fina kommentar hos mig:)

Den har du säker redan glömt(jag ligger nämligen 6 sidor efter att tacka, har varit fullt upp)



Man kan aldrig säga något fel, jag har ju själv lagt ut allt jag skriver för allmän beskådning. Men den feedbacken som jag får av er som kommentarar ger mig enormt mycket styrka!



Kram

Kristina

3 Anna:

skriven

Halloj!

Du är FORTFARANDE empatisk i mina ögon.. ;)

Mitt livsmotto är ju "LIVE YOU MUST AND LET TO LIVE, FAIRLY TAKE AND FAIRLY GIVE"...

Och genom att du reagerar och BRYR DEJ så JA, du ÄR EMPATISK... Sedan kan ju "dom lärde" tvista om hur SYMPATISK du är... asg

Men för MEJ är du ÄVEN DETTA!!

Kram och sussa sött!!

4 Myh:

skriven

Jag har ju sagt att hon verkar grymm =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: