- Man har ju en dotter som man är ganska stolt över

I går kväll, eller snarare i natt, så fick jag en härlig fil av dottern, hon hade suttit o pillrat på hemma hos älsk och fått ihop några härliga bilder från Högland tillsammans med vår favvo-låt, San DIego Serenade med Curtis Stiger... (som inte går att luska fram på nåt annat sätt än genom att ladda hem...) eller om man sitter och väntar, och väntar in den på hanses sida förstås....

Efter lång kamp fick jag ivf in den på Youtube, hennes bildspel alltså, och fick välja en av de tillåtna låtarna till, så här får ni en glimt av Högland ! (givetvis kommer jag inte ihåg vare sig vad artisten eller låten heter...illa va?)







1 Lindis:

skriven

Oj vad läckert, stora kramen på dig!

2 Lindis:

skriven

SV: Jag försökte med jaucut som skulle vara så enkelt men fattade ingenting så nej, de där tänker jag inte ens ge mig inpå hihihi kramen och tack!

3 Eleonore:

skriven

SV: han hade nog inte så mycke synfel men tillräckligt för att det var besvärligt o jobbigt för honom. jo då känns det ju lte lönlöst att lida för att ändå få ha glasögon sen.



Hehe, förlåt för det. Ska försöka tipsa om lite nyttiga fika-alternativ med!



Tack, ha en fin lördag o helg du med!

4 Ea:

skriven

Vad kul!

Grymt snygga bilder, är det du som har fotat?

5 Erika:

skriven

Det är ju det där med björnarna som ställer till det med mina promenader juh! Vågar inte gå utanför byaskyltarna, vilket resulterar i att jag travar i dessa jäkla backar uppöver byn. Jag tror ju att det kommer björnar och äter upp mig annars! Kram på dig!

6 Anna:

skriven

Jag tackar!! :)

Ja, jag är väl inte direkt någon "rosa person", men det har liksom vuxit på mej... s

Vilket JÄTTEFINT bildspel!!

Det finns en fototävling och jättestor fotofestival där jag kommer ifrån (som förövrigt min fabror är arrangör för), dit amatörer kan skicka in sina bidrag. Det skulle va något för din dotter.

Ska se om jag kan hitta en länk...

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: