- Lite snöpligt slut på skoterfärd, men ändå

en helt underbar dag ute i underbart solsken och snö!

Jag ska ju inte fånstirra in i solen, rättar mig själv, INGEN ska fånstirra in i sol och vita vidder, det är hyfsat starkt ljus och man blir lite sisådär halvslut i skallen av det, oavsett om man nu skulle vara epileptiker eller inte! Jag har ju mina solbrillor men man vill ju få jämn färg i ansiktet, visst är det lite så? Även om man nu garderat upp sig med starka solskyddstjosan o allt, sol-genen sitter i sen födsel o ohejdad vana så jag satt mina timmar kisandes mot de härliga vita vidderna.... Som f.ö inte alls såg ut som nåt jädra fjäll heller ;-)

Med nån meter mindre snö som det ju är nu så dyker ju träden upp, det handlar ju i ärlighetens namn om myrar som vi är på, unika myrar på ett stort lågplatå-fjäll.... men när det är så mycket snö som det brukar vara så blir det underbara vita vidder och då, då är vi "till fjälls" !

Vad som slutade snöpligt? Under den superhärliga skoterkörningen ned mot byn så ligger solen på från vänster/väster, genom träden och då har vi det där krångliga ljuset som jag har lite svårt med... Men ingen fara, jag stannade bara, vilade mitt arma huvud och promenerade iväg hemåt, särbot körde hem ena skotern o kom tillbaka o plockade upp en vinglig litentanta. Så kan man enkelt lösa ett smärre problem utan dramatik och med lite tur så fick jag kanske några fina bilder på Bastunäs-fjällen...(kanske?) men tack vare en intensiv sol o en skakig fotograf så är jag lite tveksam, återstår att se när jag kommit hem och kan lägga in bilderna på burken!


1 Erika:

skriven

Va falls?! Vi (typ 20 pers.) va på "anghärna", som Elmar säger, igår...å inte syntes det till en endaste Skoglundare. Mysko!! Vi invaderade iaf tjärnen å trampade upp den ordentligt! :)Har nu påbörjat min 7-dagars arbetsvecka, därav finvädret! Ha en trevlig fortsatt påsk! Kraaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: