- Jag trivs som tonårsmorsa!



(härliga dottern, klicka på bilden om du vill till hennes blogg!)


Måste erkänna (o nu vill jag direkt gå in o förklara min överskrift, jag är alltså morsa ÅT en tonåring, inte tvärsom haha!) att nu, nu jädrar börjar det vara hur kul som helst att vara morsa!

Kanske inte alltjämt, vi är ju som vi är vi i vår familj......men

- Man blir som man umgås , som dottern envisas med att säga....

Men när vi väl lyckas ha en bra dag samtidigt, då är det guld värt med just en tonårsdotter, att bli inviterad i vad som händer i och omkring sin unges liv är bara så häftigt, självklart är det en hel massa censur, dummare än så är jag inte, men den del jag får vara med om är fascinerade och mysig och helt jädra superkul!

Tänker på Erika, hon är ju bara i början av föräldraskapet, och visst har det sin charm och tjusning också, men jag vidhåller det jag skrivit en massa gånger tidigare, ju fler år ungen samlat på sig, ju häftigare diskussioner! Nu kan man ju komma hem till dukat bord för tusan, mat som smakar tusen gånger bättre än den skit man slänger fram själv, prat som både gör en glad och ibland förbannad. En härlig tripp tillbaka i tiden fast med en massa erfarenhet som man själv inte hade under de åren, japp!

Det är helt klart underreklamerat med tonåriga barn, jag vill vända trenden och tala om att tonåringar, de kan vara det abpselut bästa som finns!

(åsså en lite skål, sitter o seeeeegsuger på en liten kall dansk gör jag, inge mer tårar sen Ulrikas härliga inlägg och jag klarade av ett helt avsnitt av Greys Anatomy utan tårar idag!! )
1 Lena:

skriven

Det låter härligt!är det din dotter på bilden?

Ha det så bra tillsammans.

Kram på er!

2 Erika:

skriven

Ja, jag hoppas verkligen att det blir roligare än såhär. Haha :). Nej men man vill ju kunna kommunicera åtminstone. Vore till och med skönt att kunna säga "nej" ;).



Ha en bra dag (nu blev jag sugen på öl)!

3 Mia:

skriven

Jag har ju själv 2 tonårsbarn , samt en på 20år och jag instämmer. Det är oftast kul med tonåringar (ibland är det hemskt)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: