- Jag smet iväg!

För att mötas av exakt samma väder som i Umeå.... byn visar sig inte från sin bästa sida idag inte, men än så länge håller  jag hoppet vid liv. Fredag, eller om det nu är lördag, så ska visst solen visa sig,  jag menar kommer man farandes som turist o allt med nyinköpt solcremé OCH solbrillor så kunde väl åtminstone en gnutta sol visa sig?

Sitter o visar särbot min allra nyaste gråtvideo, har en viss fixering vid epn just nu och han hade ju givetvis inte kollat in mina exklusiva anfalls-snuttar från Youtube.... kan man tänka sig va? Men seriöst så förstår jag honom mer än väl, jorden roterar definitivt inte kring min egen paniska skräck inför vad som komma skall när jag ändrar medicineringen, bara min del av jorden, så måste det få vara ibland. Ivf så kan jag bara rapportera att första snutten hittills har tömt litentanta på ett par liter saltvatten, bara för kombinationen melodi och tanken på ensamma anfall....

(ska sluta gnälla snart, alldeles snart, lovar!!)

Förresten så lyxade vi till det och åt lite fastfood i stoooora Dorro, gott med chicky bits vilket är lovande inför helgen, aptiten  är ivf tillbaka så kanske magen har tagit en lite break nu över helgen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: