- Gomorr på sig!

Det är en sak jag aldrig kommer att förstå, varför ska vi ha varningsskyltar före kamerorna på vägarna? Folk lär sig fort vilken av alla som är igång, alltså bromsas det bara in där "nån" har koll på att sladden sitter i tex, annars kör de ju som vanligt, dvs för fort..

Och vår exklusiva lokalpress, Vk som också lägger ut var polisen kommer att befinna sig under veckan, som här, veckans schema med allt utom direkta tiden finns att plugga in här... Är inte tanken den att vi inte ska vara säkra, slumpvis koll måste väl ändå fånga fler lagbrytare än nu när folk helt enkelt kan byta sin resväg utifrån var de befinner sig?

Tänk om det skulle vara lika enkelt att veta var de är i stan också, i veckan kommer vi att skärpa bevakningen på Östra Ersboda tex? SÅ kan allt bus helt enkelt byta stadsdel och istället komma till något annat område där de för veckan håller sig undan....

Nå ja, finns väl nån tanke med att det också, nåt svenskt lagomt sätt att.... förvarna så att ingen vågar göra fel ivf på ett ställe.... Korkat tycker dock jag, ut med poliserna bland folket bara, utan fjantiga förvarningar... (o ännu dummare blir det ju när folk ändå lyckas med att åka dit trots artiklar och offentlighetsprinicips följande myndigheter...)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: