- En bra dag att lämna staden!

Kändes bara bra att fått tummen ur och stuckit iväg hit, blev ännu mer bekräftat då jag såg att det var livat hemma i stan igen, den här gången på vår "bakgård" av alla ställen :-(

Vid midnatt gick ett ungdomsgäng, gillar inte den omskrivelsen då det förut var något positivt att vara ett gäng med ungdomar, numer är det likställt med dåliga nyheter.... såhär står det i dagens VK:

"Ett ungdomsgäng med påkar misshandlade tre personer strax före midnatt. En 18-årig man skadades mycket allvarligt och fick opereras i natt"

Just gäng är ju samma som misshandel, våldtäkt , upplopp eller i värsta fall mord........... Sorgligt, väldigt sorgligt... Och att ta till saker som järnrör, förr var ju sparkarna det vi reagerade på och numer handlar det om vilka tillhyggen de använder, en spark har blivit bara en spark..

 

Men såhär är det ju, tiderna förändras, allt blir bara värre, ju mer information vi får ta del av, ju värre saker verkar människor hitta på. Jag känner mig bara gammal, gammal och konfunderad, inte tusan är det väl det här man vill att ens ungar ska leva i, kunde vi inte börja tillskansa oss informationen på ett vettigt sätt istället?

 

Man KAN INTE slå på människor med järnrör, då tar man död på dem!! Punkt slut! Man KAN INTE sticka knivar i varandra, då förblöder dem... Man KAN INTE sparka mot huvud och kropp, då dör man...


Helt otroligt sorgligt....

 

1 Jag:

skriven

Jo nog har jag de..Men jag har missat den där man kan se de som kommer på besök...ha ha ha...

Jag skulle gärna bjuda...på lamm alltså... De är verkligen mumsigt!!!

2 Cattis:

skriven

hua så hemskt med denna eviga misshandel...är ju varje helg man läser i tidningen...det är min fasa när ungarna är ute...det behövs ju inget för att råka illa ut ibland.

Önskar dig en Glad Påsk o tack för orden i min blogg häromdagen...Kram..

3 Lena:

skriven

kikar in och ger dig en stor påsk kram!

Ha det så trevligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: