- Blev oväckt i morse...

Första väckningen har passerat helt obemärkt, kl nio startade mobilen och den fick fortsätta...  Sen vad det visst vid tio-snåret då särbot vinglade uppe, ont i ryggen o datrande var nog vad som var på g för honom. Jag vinglade upp vid tolv. fortfarande mulet fast särbot påstod att det var "blåa fläckar" mot Borga till....väldigt små blä fläckar kan jag intyga dock..

Nu har vi vaknat, innebär litervis m kaffe för särbo, medicin, Pepsi, snart min morgontreo och flertal cigg för mig och nu, nu är det en STOR blå fläck mot Borga till :-)! Alltså har vissa tvingats in på muggen, hehe, vissa måste ju följa sin morgonrutin bevisligen och jag har ätit mitt påskaägg, nykokt halvlöst, sådär gott som det ska vara och illustrerat med tupp och nåt annat som jag dessvärre redan glömt bort....

O sen, sen drar vi iväg ut i solen igen, till min lycka är vi så sena att jag inte behöver göra nåt fika idag heller, blir så slöööö när jag har "semester" men på med sf 30, lite tråkigt eftersom att solen inte ger mig den där knallrosa färgen som man ju vill ha..... Eller inte, vi får inte glömma bort Sabina som  idag har ute sin dödsannons i Dn , ALLA måste tänka på att skydda sin hud och när tom en gammal soldyrkare som jag har insett att ja, sf 30 är vad som gäller, då måste ju även DU tänka efter, eller hur?

Nu ska jag på m täckisarna, hej hopp iväg i skoterleden!


1 purplerain:

skriven

Herligt att bara ligga kvar i sängen. Och att sen fortsätta ta det lugnt. Glad påsk.

2 huvudbrydd:

skriven

Jag föredrar nog din variant...Att ligga kvar tills man känner sig redo att masa sig ur den varma goa sängen. Jag har tillbringat massor av påskhelger i fjälltrakterna och hatade när de andra stod i givakt sådär vid 7-snåret med färdig matsäck, färdiga att ge sig iväg. När sen termometern visade -15 så blev det ju inte mer lockande att kliva i skoteroverallen. Är det inte meningen att man ska ta dan som den kommer och inte stressa när man har påskledigt. Numera undviker jag såna där hyperstressade familjer, jag tar det i min takt. Ni har ju haft tur med påskvädret iaf :) Ha en fortsatt avkopplande påskhelg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: