Tvättmaskinen har kommit!



nu ska här tvättas så in i Norden! låg och sov, blev ingen tidig kväll i går/i natt heller så jag var väl mer eller mindre medvetslös när installatören ringde men det skadar ju inte att komma upp i hyfsad tid så jag  studsade upp! snoret rann och vips så ska man göra ALLT på en o samma gång, precis som att han skulle kolla in kastrullen med ris i köket och titta in o se om jag hade bäddat osv.... blir ju alltid samma sak när man ska ha hem folk till lägenheten....

(för den delen fick jag ju ändå stå där o skämmas när han väl dragit ut den gamla maskinen....liiiiiiiite smutsigt blir det ju under saker som stått länge i ett badrum...) nu har jag en maskin som ska ta hela 7 kg tvätt, helt underbart och super-skölj och nålfälla....vad det nu är för något?? en bra sak är också den där klockan, äntligen vet man hur lång tid tvätten kommer att ta o borta är det där problemet med att vänta o vänta innan det blir klart!

underbart med hyreslägenhet måste jag säga, hus har sin tjusning men gratis byte av vitvaror och reparationer har helt klart sin!
1 Lindis:

skriven

Härligt med en tvättmaskin igen =))) kram vännen!

2 mamma:

skriven

Grattis till din nya tvättmaskin!!



Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: