så det är bart som gäller, enbart?


lånat bild från sandra


fegade lite och använde mig av en sk "kändis" igen, alltså Fadde.... (ni vet han Lindas fd?), hans sista fd, dvs tjejen som är med på bilden, skriver på i sin blogg, säkerligen uppmuntrad av de ökade antal besökare hon fick i samband med sitt "förhållande" med tidigare nämnda "fd till hon den där Linda" haha!

att jag väljer just henne för den här frågan är väl just att jag hamnade mitt i ett inlägg som jag ärligt talat blev ganska så provocerad av det......  "Och sen när jag står och duschar naken bland alla hårbollar, så skäms jag lite när jag som inte har nåt alls, blir uttittad. Man känner sig utanför liksom"

ok, ni ska få läsa hela inlägget i sin prakt: Pinsamt med hår
vad säger ni nu då? NÄR blev det pinsamt med kroppsbehåring då?! "min" generation ansar sig väl hejdlöst under armarna, det är vårt ok o det har man väl lärt sig att leva med....men numer....ska ALLA ha rakade f-or OCKSÅ? himla mysig värld ens döttrar växer upp i, inget av det som tidigare var tecken på att man blev vuxen får längre synas.. utom ett par enorma tuttar som i brist på annat får byggas av stoppning i push-upen som de har från 10 års-ålder.....





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: