kärlekshoroskop?




Jungfrun


horoskop_virgo
De första två veckorna blir problematiska på flera sätt. Du har otur, till att börja med, inte i allmänhet men just på kärleksfronten. Dessutom bjuder november på massor av nöjen och festliga möjligheter som stjäl din lediga tid. Du har förmodligen mycket att göra på jobbet också så ledig tid kan dessutom vara en bristvara. Romantiskt sett får du en ganska usel start på månaden. Slutet blir dock avsevärt bättre. Oturen släpper och du kan lätt få extra fart på kärlekslivet med hjälp av kryddig mat och gott om ljus.



Bästa chansen:
Skorpion, Skytt, Stenbock, Vattuman
Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 20-21/11.





Lejonet


horoskop_leo
November börjar bra, särskilt för dig som vågar leka lite med kärleken. Möjligheterna är många och du behöver i princip bara bestämma vilka frukter du skall äta och vilka du skall låta bli. Både känslor och sexliv kan utvecklas på ett storslaget sätt, och inleder du ett nytt förhållande får det snabbt luft under vingarna. Andra halvan av månaden blir stillsammare därför att du har lite för mycket att göra, men det dyker i och för sig inte upp några kärleksproblem. Det handlar i all enkelhet om tidsbrist.


Bästa chansen: Skorpion, Vattuman.

Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 18-19/11.



(den här länken, o ideén till inlägg, tjuvade jag från en superfin blogg som heter Mais oui,  som i sig lånat det från aftonbladet dock är jag ju tämligen sent ute med novembers....

(jag är jungrun o särbot lejonet....verkar inte som att "vi" kommer att ha särskilt flyt med varandra dock....)

1 gubben:

skriven

Hehe kolla va ja hitta på youtube



http://www.youtube.com/watch?v=3Dp2Zqk8vHw



pusspådu

2 litentanta själver:

skriven

löööööööööööööööv för tusan,

åsså bacon o sånt ;-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: