Julkänslorna kommer krypande...





nu börjar julen krypa närmre o närmre, känner ju tom stor skillnad från igår till idag.... ganska otroligt, jag som inte är den som firar allra mest eller ens gillar julen nåt nämnvärt....i år blir det nog en barnfri jul som det verkar, dottern (som knappast går som "barn" längre, är inte den man släpar upp till byn... alltså åker jag nog inte dit heller, känns lite som att jag har gjort de där stora jularna klart också) håller mig nog hemma i stan med modern istället, lagom stort och lagom mycket kan vara precis rätta medicinen... sen var dottern kommer att tillbringa själva julafton håller vi öppet, kärleken kan dra o slita nästan extra mycket kring just storhelgerna och det är helt ok för mig, att inte få fira med honom kan ju förstöra hela julen för henne ;-)
1 ♥Blondiie♥:

skriven

du har så rätt så, bjud in han med då? när dom är stora försvinner kanske magin med julen=)

2 Lindis:

skriven

Blir en stillsam julafton här med 3 pers, går det med =) kram

3 litentanta:

skriven

om jag skulle be honom smita från sin myyyyysiga familjejul m mamma o pappa o alla söta vovvarna, då skulle jag verkligen vara den där hemska svärmorsan jag kämpar för att inte vara ;-)



blir nog tantrace, om inte särbon kommer rullandes också, man vet ju aldrig.... hänger ju liksom på snöandet nämligen...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: