Tvätt

Wiikipedia

Tvätt är samlingsnamn för all slags rengöring, både i hushållet och industriellt.

Tvätt av kläder och hushållets textilier är förbundet med en stor mängd kunskap om olika materials tålighet och egenskaper vid blötläggning. Särskilt färgfällning och krympning, samt arten av skrynklor som uppkommer är väsentliga att beakta vid val av tvättmetod och temperatur. Därtill kommer vilken torkmetod som är mest lämpad, alltifrån torktumling till torkning på plant underlag.


sååå det är dagens i-landsproblem....tvätten, som nu har knölats ihop till högar i omgångar upplagda på "sängen", i omgångar flyttade till datastolen balanserandes...

men sen blir det ivf en liten promenad, har tagit på mig att inhandla ett stycke Wii spelkonsol,  till mina gamla grannar hemma i byn.... (fast jag tar bara ut pengarna, skickar dotter m tillhörande älsk till själva handlandet, är ingen hejare på stora köer o sånt själv o de, de är ju unga o snabba)

1 Lindis:

skriven

Om du skulle köpa parfym hade du kunnat skicka mig =) Jag var nog och spana in parfymer igår men den jag sökte efter fanns inte hehehe kramen!

2 litentanta:

skriven

parfymfia, du är sanslös ju ;-) visste att du var ute o letade, kände ju det ända in i märgen!



kramen baka!



3 gladulle:

skriven

mår faktisk lite bättre i dag, så det blir jobb till helgen, hoppas bara att jag inte missar för mycket av fredagsfinalen, det ska bli en utmaning att se hur han fixar Michael Jackson låten.



Väntar med spänning och gubben tycker att jag är "knäpp"

4 litentanta:

skriven

o nu äntligen kom jag ju ihåg det också...tvätten ja.. alltså, ibland är noll minne en underbar gåva till mänskligheten minsann :-)



o vi är inte knäppa, vi råkar bara ha både "öga" o "öra" för riktiga artister, GO ROBIN, GO!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: