Tjuvgods?

lyckade kombinationer är något jag gillar, saker som gör gott att producera och som kan göra gott att få sälja, låter det inte som en väldigt lyckad kombination i era öron? satt här o surfade, som vanligt, och började känna mig tämligen bitter, något som jag märker börjat tillta med åren dessvärre.... jag kan bara tvärledsna och helt sluta tro på förändringar och förbättringar och mina förhoppningar grusas liksom....

men så hittade jag just den här sidan:

 




" Det finns en stark tro i samhället att kriminella missbrukare inte kan något annat än att begå brott och missbruka. Tron är så stark att kriminella missbrukare själva ofta delar den. Man ser på sig själv som kriminell missbrukare och bortser från allt annat man är; förälder, barn, vän. Man tror också att det enda man kan är att vara kriminell, att missbruka och glömmer bort att man är duktig på mycket annat: sömnad, silversmide, datorer, bilar. Eller att man är duktig på att organisera, sälja, driva på."

bild lånad från tjuvgods.se


genom att handla från deras webshop stöder du deras verksamhetsidé, att genom att få sina alster som de skapat, producerat inne på våra fängelser, vara delaktiga i en ökad självkänsla och därigenom förhöja deras självbild, en av de förutsättningarna som krävs för att man ska ha en möjlighet att ta sig ur kriminaliteten och det missbruk som ofta följer med, vi gör såhär, lånar ännu lite från deras sida för att summera vad jag själv inte lyckas att beskriva ens hälften så bra!


"Om du köper något från vår webshop får du inte bara ett ting du tycker om.
Du kan också ha medverkat till att förändra någons liv"

här får ni länken och jag hoppas ni tar en sväng förbi, finns många fina alster och det är inte så ofta man får chansen att kombinera nytta med roligt, eller hur?
Tjuvgods


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: