Ok, gissa vem?

"Vi startade på NK, sedan Åhlens, Designtorget, Sia, Make Up store och Sturegallerian. Nu är alla mina julklappar klara, känns så otroligt skönt. Dock spräckte jag 10 000 kronors siffran idag men jag får väl säga att jag är med och höjer Sveriges BNP för stunden. Och hjälper till i lågkonjan och det är ju strålande!"


asså ja bara ååååhhhhhhh, livet är helt underbaaaaaaaaaaaaaaart o ja bara ääääääääääääälskar att shoppa o jag typ bara o asså....................................   *kräks*

ännu en liten brutta som sprättar iväg en annans hela månadsbudget på ingenting, eller kanske är det livsnödvändigt för henne, jag har inte en susning om det själv...... man lever ju i en helt annan verklighet här hemma och jag kan ärligt säga att jag inte är avundsjuk, avundsjuk är jag på att hon har hela livet framför sig och att hon trots allt har vett att plugga vilket en annan inte iddes, men annars? nä, för man måste LEVA livet för att lära, man lär sig inte mycket genom att glida omkring på den där eviga räkmackan dessvärre....

ok, jag menade givetvis Brunetten i Rinkeby, eller nähä, så var det inte.... men jag tänker ivf inte skriva utan hennes namn utan ni får klicka på länken ovan o läsa o njuta själva, eller om inte annat, hon är ju tom på tv numera.......... *suck* ( o kolla gärna in de otroligt politiskt OCH intelligent inkorrekta huvudbonaderna denna fjortis envisa med att bära...oj, oj, oj...)
1 virpi:

skriven

Haha,vissa går glider igenom livet på en räkmacka.

Hon faller desto hårdare den dag när allt rycks undan.För inget är för givet här i livet..:)

//Virpi

2 litentanta:

skriven

ibland tycker jag att hon ser ut som en typisk "köpe-tjej" från öststaterna... (oj vad fördomsfullt det lät då men då förstår du ivf hur jag tänker) med sina pälsmössor och övriga "attribut" haha!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: