Liten sväng ut m stooooora skotern

I dag har vi hunnit ut under dagsljustid faktiskt, fick mig en liten tur m svägerska o son först på hennes nya stoooora skoter, o nu behöver ingen sitta o drömma iväg om nån splirrans ny för sånt är inte aktuellt här, skulle inte varit ens om pengarna fanns heller tror jag för det är inte årsmodellen det handlar om utan funktionen, liks! Så tänker jag med även om jag är storligen imponerad över den ;-)

Själv körde hon sin andra nya skoter, hehe, japp, vissa har verkligen kommit upp i smöret kan man säga och till sist, och allra minst icke att förglömma, fanns gamligaste svägerskan med den absolut äldsta skotern! Allt som det skulle vara med andra ord, i morgon ska jag ut o studsa med "vinter-moppen", miniskotern från 1882 ungefär, en uråldrig superstudsig liten Yamaha (står det på huven ivf vilket inte alls betyder att motorn är av samma märke dock, här byts det hejvilt, under huven gömmer sig nämligen en ET 250, och våga absolut INTE fråga vad jag menar med det snälla, har inte en aning!) Det roliga med den är att  man sitter lågt, väldigt lågt och långbent som jag är innebär det att knäna är nånstans i öronhöjd ungefär, fjädring var inte uppfunnen när den kom så det är ett jädra studsande :-O så njurarna sitter bakom öronen nånstans när man väl kommit hem igen, en liten pittoresk detalj!

Om jag bara kunde lägga upp bilder från dagens sväng skulle ni få se, framförallt min högra fot som led av blodstopp, ihopknölad i mina vandrarkängor iförda väldigt tjocka raggsockar..... nå ja, frös gjorde jag inte förutom att det är lovat blåsigt och stormvarning i de "riktiga" fjällen, jag satt mer o kämpade med mössan i motvinden.... Och för första gången fick jag uppleva när ansiktshuden, inklusive underhudsfettet, fladdrade så där "flopp flopp flopp"-igt.... haha, tur att vi körde först, ingen som såg med andra ord


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: