Körslaget.....




nä, vet ni vad, det här programmet var mer än överskattat.... har tittat och lyssnat, föga imponerande måste jag säga, hamnade dock på muggen eftersom vi envisats med att käka pizza TROTS min laktosproblematik... (vinterkräksjukan säger jag bara, vi andra som blir dyngsjuka alltsomoftast då??? suck) men såg att Timo med kör försvann.... hann inte få nån speciell känsla för körerna heller, alla lät ungefär lika illa i mina öron...

bestående minnen av programmet - han den där långhåriga med den enorma gråa utväxten-farbrorn i Sundsvall (?!) och kanske den andre karln, han som var 56-år och sjöng i samma kör som dottern.... "Vi ska komma ända fram och sen, då ska vi vinna också" (eller nåt annat lika begåvat.... som trillade ur hans mun)

programmet blir inget jag kommer att se igen, nej tack alltså, tummen ner o stor diss, eller vad man nu ska skriva.... ni må ha det så återvänder jag till toaletten.........igen.............
1 gladulle:

skriven

Tyckte inte heller det var någon höjdare, få se hur det utvecklas man får ge det någon helg till så kanske det blir lite bättre.



Laktosmage är inge kul är så överlycklig att det håller på att växa bort på mellan sonen, han har haft det jätte jobbigt från att han var 1,5år(eller det var då VI fattade vad som var fel) tills han blev 6år nu kan han äta tillagad mjölk och äta vanlig yoghurt men dricker fortfarande SOLHAVRE och mjölkfritt margarin.

2 gladulle:

skriven

Enl. tv4 så ska alla tre vara med hela tiden, har dessutom läst att han var med i Sundsvall och Ö-vik i dag så han är nog med även i Umeå i morgon.

3 litentanta:

skriven

ok, o dottern har just meddelat att hon vill ha med morsan, fast inte i samma bil o bredvid eller nåt, haha!, men ändå, så kanske får jag tummen ur...fast nu blir jag lite stressad, i med sömntabletterna NU!



4 Tina:

skriven

Inte så bra körslag som förra gången..men Magnus kör är bäst..! Kram Tina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: