Julbordsauktioner!!!

måste väl erkänna att jag fortfarande läser min mer eller än mer hatade Linda Skugges blogg , idag hittade jag en länk till en superhäftig grej jag mer än gärna skulle haka på, om bara pengar funtes...


"Varje dag auktionerar vi ut 22 julbord - ett från samtliga City Grossbutiker i Sverige. Julborden innehåller allt från välkomstglögg, sillar, laxar, korvar, syltor, grönsaker, ägg, lammfiol, skinka, öl, julmust, desserter, frukt, nötter och godis. Det är inte bara en chans att få ett komplett julbord för minst 8 personer till ett pris under värdet (ca 2 500 kr) utan även ett bekvämt sätt att få alla julens matinköp klappade och klara! Så lägg ett bud på City Gross julbord och hämta ut det lagom till den stora helgen. "

låter inte det helt underbart? att bara gå in o bjuda på ett helt färdigt julbord? inte för att man har så stor chans att få det för utgångspriset 1 kr men ändå???

klicka dig in här och se om City Gross auktionerar ut nåt nära dig vet jag!!
1 Lindis:

skriven

nej jag vilade mig inte bort i parfymer idag hihihi

Jag har sovit, ovanligt va?? hahaha Kram!

2 virpi:

skriven

Tanken är ju rolig..men mitt hjärta säger att dom kan väl lika gärna skänka maten till mer behövande..statsmissionen lr ngt.

Visst är jag tråkig ibland! Sorry...

Gud vad du är flitig med dina inlägg! You go girl!

//Virpi

3 litentanta:

skriven

jag har inget liv just för stunden, brukar hamna vid datorn hursomhelst så... jag vräker liksom ut mig, men det är smidigare såhär än när man proppar igen forum liksom ;-) då blir det mer pinigt haha!



o jag, tänkte givetvis inte så lång som att man skulle kunna göra nåt bra med maten, annars är jag nog cokså ganska "tråkig" på det sättet jag med!



åsså stoooorkramen Lindis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: