Gammtantan vill ut o dansa ju!!

sitter o tittar på den härliga filmen Heartbreake Hotel av Colin Nutley, han är väl inte direkt nyskapande men jag gillar hur han fångar den genomsnittlige svensken, just nu är jag ju i samma ålder som härliga Helena Bergström och Maria Lundqvist och jag vill så hemskt mycket gärna ge mig ut o dansa lite igen....


      
 
(bilder från filmpunkten)

nog för att jag ser det patetiska i det hela, o jag bävar för nästnästa år när jag faktiskt, rent hypotetiskt, skulle kunna springa på min egen dotter, men det är ju som dem säger,  "Den svenska tanten är död"!  hehe!

om bara nån kommer ihåg att bromsa mig när jag lägger på mitt sjuttiotolfte lager rouge o kajal så ska vi väl kunna ha en kul kväll ute vi också, vi vuxna kvinnor? nån som vågar haka på ;-) ?
1 gladulle:

skriven

fniss Det är tur att jag har många år kvar innan jag kan springa på mina barn ute på krogen, för visst ska man ut på krogen än fast man är en "Tant".



Fast det är ju som jag alltid säger man är inte äldre än man gör sig.

2 litentanta:

skriven

det är lite kluvet att ha så pass stor unge som jag ju har, men det här m att ta en stilla öl på puben när hon väl fyllt 18 är ju inte så långt borta, eeh, förutom i tanken alltså... huvva... hon ska aldrig dricka eller springa på nån krog hon inte :-( (när jag var sjutton drog jag ju m kompisen för 2 vilda veckor på Kos... inte en chans för min unge...)

3 gladulle:

skriven

Har lite panik shopping att utföra i morgon även jag, sen ska jag ju hinna jobba 2 nätter innan jag går av på julaftonsmorgonen kl 07:00. och jag kan lova att jag blir skit grinig om jag inte få sova minst till kl 15:00 när jag är mitt emellan 2 nätter(alltså på tisdag).

4 virpi:

skriven

Klart att man skall ut o stuffa lite!

Själv skall jag o min man till Arvikafestivalen i sommar.

Tjohoo!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: