Frukosten viktigare än man tror!




I en artikel i Dn kan man läsa om en helt ny koppling mellan mat och sex, väldigt intressant för mig som verkar ha överfört en hel del av mina dessvärre dåliga frukostvanor till min numera snart 17-åriga dotter.... need I say more?

i artikeln står bla följande:
"-  Det finns många teorier som knyter sex till mat men japanska forskare har gjort en ny upptäckt: Unga människor som hoppar över frukosten har en tendens att förlora oskulden tidigare. " 

hjälp tänker ju troligtvis varenda tonårsmorsa här i Sverige, eller?

"- I en studie av 3.000 personer som inte regelbundet åt frukost i sina tidiga tonår svarade deltagarna att de i genomsnitt förlorat oskulden vid 17,5 års ålder jämfört med snittåldern på 19 för samtliga japaner "

grejen är ju den att undersökningen är gjord i Japan, ett land där den genomsnittliga debutåldern ligger vid 19 år, vi i syndens näste Sverige beräknas däremot ha den mer frigjorda (?) medianåldern av 16,9 år.... sen har vi ju rent allmänt stora kulturella skillnader mellan ett asiatiskt land och ett nordiskt, men lite kul är det ändå känner jag, så vill du läsa den här oerhört spännande artikeln finns den här
1 gladulle:

skriven

då kanske det är dags att börja lära dottern att äta frukost:) Har ju några år att träna på :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: