12 timmars sömn?!

alla som känner mig vet att jag inte sover utan mina sömntabletter, jag har sovit dåligt i många, många år och kanske är det bara min lott, nattuggla som jag är, men med diverse kemikalier kan jag faktiskt sova riktigt bra....o nu är allt relativt... i går kväll lyckadas jag med konststycket att somna vid tio-snåret för att sen vakna vid tio i morse..... det är många timmar, dock inte 14 som jag nyss räknade ihop det.... (jag o matte, hmm)

skulle iväg på shopping men det gick inte, har ju linser, och jag ser fortfarande ut som en mört i ögonen.... knallröd.... man får inte in några linser öht i ögon som mina och kanske är det helt enkelt så att ögonen ÄR själens spegel? julhandel och fixerier kommer att hinnas med, man behöver inte rusa iväg och hoppa från en extrem till en annan.... nu är det tid för vila och återtanke, minnas vad som hänt och försöka mobilisera sig inför julen... livet går vidare, verkar konstigt och ibland respektlöst men så är det... om världen och livet skulle stanna upp varenda gång något hemskt hände, ja då skulle ingenting någonsin förändras....

även om jag firar utan lillrompa i jul så ska jag banne mig se till att det är jul härhemma! det finns ju en himla massa andra juldagar förutom julafton och är det något man lär sig, eller återupptäcker, i bakvattnet efter dödsfall så framstår kärleken som det allra viktigaste!! en lillrompa SKA vara med sin kärlek, så är det bara, och en mamma kan mycket väl vara med sin mamma, lillrompan kommer tillbaka och vi "tanter" , med våra egna gammgubbar, kan sitta o äta o fisa o rapa allldeles lika så bra ändå ;-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: